Η αγάπη με τα δικά τους λόγια!

Σκολίωση - Κύφωση Αμεση λύσηFunctional Kinetics

Εμπνεύστρια αυτής της Μεθόδου ήταν η κυρία Susanne Klein Vogelbach (1909 – 1996) η οποία έζησε και δούλεψε στη βασιλεία της Ελβετίας. 

Αγάπησε το ανθρώπινο σώμα και ανέλυσε κάθε μία από τις διαδοχικές κινήσεις που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η μεταφορά του σώματος ή ενός μέλους αυτού από ένα σημείο σε ένα άλλο.

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κινούνται με χάρη, χρησιμοποιώντας όλη την ακτίνα και ένταση κίνησης του σώματός τους, σα να χορεύουν με απόλυτη ισορροπία. Αυτό προβλημάτισε την κυρία  Klein Vogelbach και αφιέρωσε τη ζωή της στην εξήγηση του φαινομένου.

Η ανάλυση βάδισης κίνησης και γενικά, η σε φάσεις χωρισμένη εξέλιξη μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας, προσφέρει πληροφορίες που συγκρινόμενες με κάποιο άλλο άτομο που έχει πρόβλημα, οδηγεί στην ανεύρεση της αιτίας και βοηθάει στην αποθεραπεία του.

Η κα  Klein Vogelbach ήταν καθηγήτρια παν/μίου, βραβεύτηκε επανειλημμένα και παγκοσμίως για το έργο της και συνέγραψε αναρίθμητα βιβλία γύρω από τη μέθοδό της.http://www.fbl-klein-vogelbach.org/